Zeldenrust Haystack is een webshop welke voornamelijk slowfeeders en kruiden voor paarden verkoopt.

Daarnaast hebben we ook een fysieke winkel aan het Hoogeind in Driebruggen.
Hier bieden wij ook een ruim assortiment aan andere voeders die ook in de webshop staan.

Achter deze webshop wordt je meestal geholpen door Nina Smit - van Wijngaarden.

Nina wordt regelmatig bijgestaan door familie en vrienden die haar met van alles helpen. Zonder deze geweldige mensen zou er toch wel eens wat in het water vallen ;-)


Nina met Dahab

Meer over Nina en hoe het allemaal begon...

Na jaren lang (uit de hand lopend) hobby matig met paarden te zijn bezig geweest, is Nina in 2008 haar eigen pensionstal begonnen, op de voormalig boerderij van haar ouders, onder de naam: "Zeldenrust Stables".
Al snel stonden de 12 boxen vol en is er o.a. een mooie verbouwde stal, PP-weide track en een nieuwe rijbaan gekomen.

Daarna is het plan wat we destijds al hadden, gerealiseerd: van de hooiberg  een winkel te maken!
Na 1,5 jaar voorzichtig "alvast"  wat voer e.d. te verkopen, cursussen te volgen, de markt te verkennen, zijn we met veel enthousiasme van start gegaan.
Zeldenrust Haystack!
Een (web)winkel met voeders van diversen merken, vele kruiden, supplementen, verzorgingsartikelen en niet te vergeten onze 'homemade' slowfeeders.
Een winkel voor de bewúste paardenhouder! (jan 2011)

Dan weer een jaar later zijn we alweer toe aan een volgende stap. Niet alleen paarden krijgen aandacht maar vanaf September 2012 bieden wij ook verschillende voeders en verzorgingsproducten aan voor honden, katten, knaagdieren en hobby vee zoals kippen, rundvee, scharrelvarkens etc.

In April 2014 is Nina trotse moeder geworden van zoon Mack. Hierdoor werden de openingstijden wat versoberd maar daar is dan ook een alternatief voor gevonden. On line bestellen en zsm je bestelling op kunnen halen 6 dagen per week tot 21.00 uur!

In September 2016 wordt er gestopt met de pensionstal, dit om ruimte te maken voor een woonhuis. Natuurlijk blijven de paarden van Nina, Dahab & Billy en het nodige gezeldschap voor hun gewoon op het erf. Ook de winkel zal blijven. Om het voor de klanten wat makkelijker en overzichtelijker te maken gaat deze nog wel verhuizen naar elders op hetzelfde erf.

Zo blijven wij proberen een goede service te bieden. Wij horen graag je ervaringen en feedback

Nina Smit
Team Zeldenrust Haystack                                    

© 2010 - 2018 Zeldenrust Haystack Driebruggen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel