Zeldenrust Haystack is een webshop welke slowfeeders en kruiden voor paarden verkoopt.

Achter deze webshop wordt je meestal geholpen door Nina Smit - van Wijngaarden.

Nina wordt regelmatig bijgestaan door familie en vrienden die haar met van alles helpen. Zonder deze geweldige mensen zou er toch wel eens wat in het water vallen ;-)


Nina met Dahab

Meer over Nina en hoe het allemaal begon...

Na jaren lang hobby matig met paarden te zijn bezig geweest, is Nina in 2008 haar eigen pensionstal begonnen, op de voormalig boerderij van haar ouders, onder de naam: "Zeldenrust Stables".
Al snel stonden de 12 boxen vol en was er o.a. een mooie verbouwde stal, PP-weide track en een nieuwe rijbaan gekomen.

Door een bijpassend voerbeleid was er behoefte aan passende slowfeeders. Na de nodige prototypes en heel veel testen ontstonden de slowfeeders van Zeldenrust Haystack. Om een ruwvoer rantsoen verder aan te vullen is er ook steeds meer gebruik gemaakt van kruiden. Dit blijkt een fijne aanvulling op de slowfeeders in onze webshop.

De slowfeeders worden allemaal in eigen beheer gemaakt. Door de slowfeeders handmatig en met zorg af te werken ontstaat er een degelijk en duurzaam product. Deze methode staat ook garant voor een ruim assortiment in kleuren en afmetingen.

Inmiddels heeft de pensionstal ruimte gemaakt voor een fijn woonhuis en meer aandacht voor de kruiden en slowfeeders, maar Dahab is nog steeds op Zeldenrust te vinden. Samen met zijn testpanel proberen zij elke slowfeeder eerst vakkundig uit, voordat deze geproduceert worden voor in de webshop.

Nina Smit
Zeldenrust Haystack                                    

© 2010 - 2023 Zeldenrust Haystack Slowfeeders & Kruiden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel