Garantie op slowfeeders

Garantie op slowfeeders is altijd een lastig onderwerp. Het is tenslotte een product wat het nogal eens zwaar te verduren krijgt. Natuurlijk doe ik mijn best om een degelijk product te maken maar ook hier worden wel eens fouten gemaakt.

Gaat jouw slowfeeder in de eerste 30 dagen na aankoop stuk dan adviseer ik je om direct contact op te nemen. Stuur een mail naar info@zeldenrusthaystack.nl
In deze mail lees ik graag hoe het net gebruikt wordt en als bijlage een aantal foto's van hoe het net gebruikt (overzichts foto) wordt en de schade (detail foto). Na overleg mag je het net retour sturen en zal ik een vervangend product kostenloos opsturen. In deze mail ook graag het order nummer vermelden voor een vlotte afhandeling.

Hoe lang een Zeldenrust Haystack slowfeeder mee gaat na deze periode is per paard en per situatie erg verschillend. Het is van veel factoren afhankelijk hoe lang een net mee gaat. Slijtage is erg afhankelijk van hoe het paard er uit eet en hoe een net gebruikt wordt. Omdat ik hier geen controle op kan uitoefenen valt dit dan dus ook buiten de garantie.
 

Om toch langer van je slowfeeder te genieten kan je op de site veel tips vinden voor veilig en duurzaam gebruik. Ook zijn er in de webshop reparatie setjes te koop zodat je zelf je net eventueel kan repareren. Dit is bijvoorbeeld goed te doen als er onverhoopt toch een gaatje in het materiaal is gekomen.

Heb je hier vragen over, mail gerust. 

 

© 2010 - 2021 Zeldenrust Haystack Slowfeeders & Kruiden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel