Is je bestelling niet naar wens?

Laat het zo snel mogelijk weten als er iets niet naar wens is. Het streven is natuurlijk om een passende oplossing te bieden.
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Na opgeven van je retour heb je nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel verzenden zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.
Indien je gebruik maakt van herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat (lees ongebruikt) inculsief verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Het is geen probleem als de verpakking van een slowfeeder geopend is om deze te bekijken.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@zeldenrusthaystack.nl en gebruik maken van onderstaand formulier.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag z.s.m. na het ontvangen van je retourzending terugstorten. (maximaal 14 dagen na aanmelding van de retour, op voorwaarde dat de retour bezorgd is bij de webshop) 

Op maat gemaakte producten en of kruidenmixen zijn uitgesloten van het bovengenoemde herroepingsrecht. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Formulier voor herroeping / retour 

Voeg dit formulier bij je bestelling zodat je retour vlot te verwerken is bij binnenkomst.
Het is in elk geval nodig om een order nummer en je naam en adres gegevens bij te voegen. Een telefoon nummer of e-mail adres is soms handig, mochten er onduidelijkheden zijn.

© 2010 - 2023 Zeldenrust Haystack Slowfeeders & Kruiden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel