Vorige Artikel 20 van 34 Volgende

Reparatie set slowfeeder

€ 14,95 (inclusief btw)

Alles kan kapot...
 

Ook de slowfeeders van Zeldenrust Haystack gaan een keer stuk. Natuurlijk probeer ik een hoogwaardig product te maken wat langer dan gemiddeld mee gaat. 

De duurzaamheid van een slowfeeder is van zoveel factoren afhankelijk. Neem alleen al het normale dagelijkse gebruik. Je net krijgt het zwaar te verduren.

En dan opeens zit er toch een gaatje in het netwerk. Balen! Maar nu is er iets aan te doen. Is je net verder nog in prima conditie en wil je graag dat het nog wat langer mee gaat dan is het nu mogelijk om het zelf te repareren.

In de set zit :
* een stukje materiaal van ongeveer 10x10 mazen groot.
* een klosje koord
* een haaknaald
* een waxine lichtje
* een link naar duidelijk instructie filmpjes

Je kan de kleur afwerking van je huidige net kiezen. Maar wil je dat het wat minder opvalt dan kies je het best gewoon zwart. Gaatjes zitten tenslotte meestal midden in het zwarte netwerk.
 

De setjes zijn alleen verkrijgbaar met het materiaal van onze zwarte netten maar natuurlijk ook prima te gebruiken voor een ander type net, al zal de kleur dan misschien niet matchen ;-)

Lukt het je niet om het te rapareren ondanks de instructie, neem dan gerust contact op.

* is je net binnen 30 dagen al stuk gegaan, neem dan contact op via info@zeldenrusthaystack.nl om te kijken of je net in aanmerking komt voor garantie.

© 2010 - 2022 Zeldenrust Haystack Slowfeeders & Kruiden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel