Vorige Artikel 2 van 11 Volgende

Easy mix

€ 31,95 (inclusief btw)

Bewaren
Donker en droog bewaren bij een temperatuur tussen de 5°C en 20°C

Voor de stresskippen onder de paarden. Staat jouw paard gespannen op stal tijdens de jaarwisseling of gaat hij verhuizen. Door deze mix van verschillende kruiden werken prikkels minder hard in en raakt je paard de stress ook weer sneller kwijt. Een paard wat langdurig gestressed is kan bijvoorbeeld koliek ontwikkelen. Door deze kruiden drie weken voor de jaarwisseling te starten kan je paard de stress beter aan en zijn klachten als koliek minder waarschijnlijk.

Werking: Easy mix maakt je paard niet sloom. Rijden etc is dan ook geen enkel probleem. De kruiden zijn allemaal geselecteerd op hun werking om stress te verminderen door prikkels van buitenaf en werken rustgevend op het centrale zenuwstelsel. Op o.a. de bijnieren en de vrijkomende stresshormonen en zijn zenuwsterkend.

Doping: Deze mix bevat kruiden die op de dopinglijst staan. De wet en regelgeving hieromtrent veranderd voortdurend, alsmede de beschikbare testen. Hierdoor kunnen ook andere inhoudsstoffen van kruiden die niet op deze lijst staan zorgen voor een positieve dopingtest. Zie onze algemene informatie over onze kruiden.

Interactie met medicatie: Voor interactie met geneesmiddelen en of fytotherapie raden wij je aan altijd te overleggen met je dierenarts of therapeut.

© 2010 - 2022 Zeldenrust Haystack Slowfeeders & Kruiden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel