Easy mix

Vorige Artikel 2 van 11 Volgende
€ 31,95 (inclusief 9% btw)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 3 dagen.

Aantal

Easy mix

Verpakking:
 
Zakje van 1000gr, voldoende voor ong. 1 maand
 
Ingrediënten: 
 
Citroenmelisse, Hopbellen, Kamille bloesem, Passiebloem en Zoethout
 
Indicatie: 
 

-Bij stress door prikkels van buitenaf.
-Rond de jaarwisseling, vuurwerk.
-Wisseling van kudde of stal.
-Transport.

Dosering:  
     
1 x daags 30gr, tenzij anders voorgeschreven door therapeut.
Max. 4 weken geven, daarna min. 1 stopweek
 
Contra-indicatie:Geen bijwerkingen bekend
 
Bewaren:Donker en droog bewaren bij een temperatuur tussen de 5oC en 20oC


Voor de stresskippen onder de paarden. Staat jouw paard gespannen op stal tijdens de jaarwisseling of gaat hij verhuizen. Door deze mix van verschillende kruiden werken prikkels minder hard in en raakt je paard de stress ook weer sneller kwijt. Een paard wat langdurig gestressed is kan bijvoorbeeld koliek ontwikkelen. Door deze kruiden drie weken voor de jaarwisseling te starten kan je paard de stress beter aan en zijn klachten als koliek minder waarschijnlijk.

Werking: Easy mix maakt je paard niet sloom. Rijden etc is dan ook geen enkel probleem. De kruiden zijn allemaal geslecteerd op hun werking om stress te veminderen door prikkels van buitenaf en werken rustgevend op het centrale zenuwstelsel. Op o.a. de bijnieren en de vrijkomende stresshormonen en zijn zenuwsterkend.

Doping: Deze mix bevat kruiden die op de dopinglijst staan. De wet en regelgeving hieromtrent veranderd voortdurend, alsmede de beschikbare testen. Hierdoor kunnen ook andere inhoudsstoffen van kruiden die niet op deze lijst staan zorgen voor een positieve dopingtest. Zie onze algemene informatie over onze kruiden.

Interactie met medicatie: Voor interactie met geneesmiddelen en of fytotherapie raden wij je aan altijd te overleggen met je dierenarts of therapeut.

© 2010 - 2019 Zeldenrust Haystack Slowfeeders & Kruiden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel