Vorige Artikel 5 van 11 Volgende

Luchtwegen Mix

€ 19,95 (inclusief btw)

Luchtwegen mix

Verpakking:
 
Zakje van 1000gr, voldoende voor ong. 3 weken
 
Ingrediënten: 
 
Brandnetel, Pepermunt, Smalle weegbree, Tijm, Zoethout.
 
Indicatie: 
 

-Bij acute luchtwegproblemen.
-Allergische overprikkeling van de luchtwegen
-Oplossen van slijm
-Ondersteuning van chronische luchtwegproblemen

Dosering:  
     
1 x daags 50gr, tenzij anders voorgeschreven door therapeut.
Max. 3 weken geven, daarna min. 1 stopweek
 
Contra-indicatie:Geen bijwerkingen bekend
 
Bewaren:Donker en droog bewaren bij een temperatuur tussen de 5oC en 20oC


Hoest is een veel voorkomend symptoom bij paarden met erg veel oorzaken. Soms heeft je paard net een selchte plak hooi gekregen, of komt hij net niet lekker over een virusje heen. Deze mix kan net even dat zetje in de goeie richting zijn.

Ga je een behandeling starten tegen luchtwegproblemen vergeet dan niet ook het hele stal management eens onder de loep te nemen. Bijvoorbeeld het strooisel in de box, welk soort ruwvoer wordt er gegeven, hoeveel amoniak dampen blijven er in de box aanwezig. 
Dit laatste is bijvoorbeeld gemakkelijk te ondervangen met een Sirocco stalpoeder. Maar ook nat hooi of voordroog  kan een goede verbetering geven.

Mochten problemen aanhouden of terug keren uiteraard altijd een (holistisch) dierenarts raadplegen. 

Werking: De kruiden in deze mix hebben elk hun speciefiek positieve werking op de luchtwegen. Maar ook onderling hebben ze een versterkende werking waardoor ze erg goed bij elkaar passen en elkaar aanvullen. Zo zijn er kruiden die ontstekingswerend zijn, ontkrampend op de luchtwegen werken en slijmoplossend zijn.

Doping: Deze mix bevat kruiden die op de dopinglijst staan. De wet en regelgeving hieromtrent veranderd voortdurend, alsmede de beschikbare testen. Hierdoor kunnen ook andere inhoudsstoffen van kruiden die niet op deze lijst staan zorgen voor een positieve dopingtest. Zie onze algemene informatie over onze kruiden.

Interactie met medicatie: Voor interactie met geneesmiddelen en of fytotherapie raden wij je aan altijd te overleggen met je dierenarts of therapeut.

© 2010 - 2022 Zeldenrust Haystack Slowfeeders & Kruiden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel