Bedankt voor je bestelling!

Onlangs heb je een bestelling ontvangen uit de webshop van Zeldenrust Haystack. 

Hierbij heb je een zakje Mariadistel zaden ontvangen met een QR-code. Door deze code te scannen ben je op deze info pagina terecht gekomen. Hier vertel ik je graag iets meer over je gratis sample Mariadistel zaden en krijg je een kortingscode voor een volgende bestelling.

Mariadistel

Mariadistel zaden (Silybum marianum) worden veelal ingezet bij leverproblemen.
De werking van deze zaden is heel divers. Zo heeft het voeren van deze zaden een stimulerende werking op het regeneratie vermogen bij leverbeschadiging. Het verhoogd de ontgifting van de lever, bijvoorbeeld na gebruik van medicatie. De zaden hebben een antioxidante werking, wat inhoud dat het werkt als vrije radicalen vanger, zelfs sterker dan vit. E.
Mariadistelzaden werken dus op meerder vlakken in het voordeel van de lever.

De zaden zijn de meest werkzame vorm en kunnen via het dagelijkse voer verstrekt worden. In het sample zakje vind je een dag dosering van deze krachtige zaadjes. 

Maar je kan de zaadjes natuurlijk ook planten. Mariadistel is een prachtige één- of twee-jarige winterharde plant. Met prachtige gevlekte bladeren en mooie paarse bloemen. Deze planten kan je ook vers voeren aan je paard. Veel paarden eten ze nadat ze gemaaid zijn graag op. Wacht je tot ze in bloei staan kan je ook weer zaden winnen. Let wel op dat deze ook kunnen uitzaaien. Door op tijd af te knippen heb je verse plantendelen om te voeren en zaait de plant zich niet zelf uit.

In de webshop kan je Mariadistel zaden bestellen.
Speciaal voor jou krijg je op deze pagina de kortingscode: QR-maria9
Deze code geeft 5% korting op het gehele kruiden assortiment. Naast Maridistelzaad hebben we een mooie selectie aan gedroogde kruiden en kruidenmixen die je nu dus extra voordelig kan shoppen.

De code is te gebruiken op het gehele kruiden assortiment. De code is geldig tot 31-10-2020

© 2010 - 2023 Zeldenrust Haystack Slowfeeders & Kruiden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel