6 dagen per week!

Maandag t/m Zaterdag van 09.00 uur tot 21.00 uur
Zondag gesloten.


Iets vergeten, opeens de bodem in zicht, overuren en laat thuis, file als je uit het werk komt... noem het maar op. Er zijn redenen genoeg te bedenken waarom je niet tijdens de beperkte openingstijden van onze winkel kan komen. Maar vanaf nu hoeft dat geen probleem meer te zijn!
In onze webwinkel is het nu mogelijk om een order te plaatsen, deze direct af te rekenen via I-Deal en daarna af te halen wanneer het jou uitkomt.
Na betaling krijgt u van ons een bevestiging als uw order klaar staat om af te halen. Ons streven is om vandaag geplaatste orders dezelfde werkdag nog klaar te zetten. 
Heb je nog meer haast?? Bel even na het on-line bestellen om te vragen wanneer je het kan afhalen.
Bestellingen kunnen helaas niet geheel telefonisch doorgegeven worden. 0mdat we online gegevens nodig hebben voor de betaling
Natuurlijk zijn wij altijd bereid uw vragen te beantwoorden. Even niet bereikbaar? Spreek de voicemail in of stuur een (what's app) bericht dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Zo plaatst u uw order:

 1. Verzamel de gewenste producten in je winkelmandje.
 2. Kies als betaalwijze iDeal.
 3. Kies bij afhalen of versturen : afhalen buiten openingstijden (er worden nu geen verzendkosten berekend)
 4. Vul je contactgegevens juist in, vooral E-Mail is belangrijk zodat wij je de bevestiging kunnen sturen als de bestelling klaar staat.
  tip: klik de optie 'Onthoud contactgegevens' aan. Zo is de volgende bestelling nog sneller geplaats. Door dit aan te vinken krijg je geen andere reclame of spam binnen. ;-) Daarvoor schrijf je jezelf in op de nieuwsbrief
 5. Klik op bestelling afronden.
 6. Ga akkoord met de algemene voorwaarden.
 7. Volg de stappen via de iDeal betaalservice.
 8. Wacht op de bevestiging per mail dat je order klaar ligt.
 9. Kom je bestelling afhalen op Maandag t/m Zaterdag, van 09.00 t/m 21.00 uur. 
  Als je het erf op komt rijden zie je achter het woonhuis van nr13 de winkel al staan. Deze is in de hooiberg. Naast de winkeldeur staat een zwarte kast waar wij de bestellingen voor je in klaar zetten. 
 10. U dient zelf uw spullen in te laden ;-)

Zowel voor jou als voor ons is dit een redelijk nieuw concept. Wij zijn erg benieuwd naar je ervaringen en waar je eventueel verbeterpunten ziet. Wij stellen het zeer op prijs als je ons hierover een mail wil sturen of bijvoorbeeld in ons gastenboek een berichtje wil achterlaten. De genomen moeite voor deze reacties belonen wij met een kortingscode welke recht geeft op 5% korting op je volgende aankoop via deze methode.

 

© 2010 - 2018 Zeldenrust Haystack Driebruggen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel