Vorige Artikel 1 van 11 Volgende

All-in-One Reinigings mix

€ 21,95 (inclusief btw)

All-in-One Reinigings mix

Verpakking:
 
Zakje van 1000gr, voldoende voor ong. 1 maand
 
Ingrediënten: 
 
Artisjok, Brandnetel, Duizendguldenkruid, Geel Nagelkruid, Guldenroede, Kleefkruid, Mariadistelzaad en Paardenbloemblad.
 
Indicatie: 
 

-Als drainage kuur tijdens de seizoenswisselingen.
-Ondersteuning tijdens het verharen
-Reinigend op lever, nieren, darmen, blaas, luchtwegen en maag.
-Afvoeren van afvalstoffen van medicatie, ontworming, narcose of sedatie e.d.

Dosering:  
     
1 x daags 30gr, tenzij anders voorgeschreven door therapeut.
Max. 4 weken geven, daarna min. 1 stopweek
 
Contra-indicatie:Geen bijwerkingen bekend
 
Bewaren:Donker en droog bewaren bij een temperatuur tussen de 5oC en 20oC


De bekende emmer die overloopt. Het orgaan systeem van een paard kan veel hebben en heeft een bepaalde overcapaciteit. Echter zit er net als bij ons een limiet aan en werkt het positief als je op regelmatige basis de organen reinigt met een kruidenmix. Door verschillende inhoudsstoffen worden allerlei afvalstoffen die zich ophopen in de organen en weefsels beter afgevoerd.

Werking: De lever wordt ondersteund en hersteld met deze mix van kruiden. Zo zijn er kruiden toegevoegd die specifiek afvalstoffen afvoeren, die de lever helpen herstellen, urinedrijvend zijn, ect. Doordat alle orgaansysteem gereinigd en hersteld worden kan het paard weer fris een nieuw seizoen in.

Doping: Deze mix bevat geen kruiden die op de dopinglijst staan. De wet en regelgeving hieromtrent veranderd voortdurend, alsmede de beschikbare testen. Hierdoor kunnen ook andere inhoudsstoffen van kruiden die niet op deze lijst staan zorgen voor een positieve dopingtest. Zie onze algemene informatie over onze kruiden.

Interactie met medicatie: Voor interactie met geneesmiddelen en of fytotherapie raden wij je aan altijd te overleggen met je dierenarts of therapeut.

© 2010 - 2022 Zeldenrust Haystack Slowfeeders & Kruiden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel